Wijn opbergrekken

Wijnrekken kopen

Een assortiment met zeer mooie houten en stalen wijn opbergrekken als vloermodel en hangende modellen. Al onze wijnrekken zijn geschikt voor professioneel gebruik in restaurant of bistro, van 12 wijnflessen tot 90 wijnflessen onze rekken voor wijn flessen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Bekijk hier onder al onze wijnhouders voor thuis of restaurant:


Weergave:


Bezig met laden...
Wijn opbergrek | 30 flessen
Wijn opbergrek | 30 flessen
(1)
€ 32,30 excl. btw
€ 39,08 incl. btw
Prijs per stuk
Wijnrek voor 72 flessen
Wijnrek voor 72 flessen
(0)
€ 74,00 excl. btw
€ 89,54 incl. btw
Prijs per stuk
Wijnrek voor 90 flessen
Wijnrek voor 90 flessen
(1)
€ 96,95 excl. btw
€ 117,31 incl. btw
Prijs per stuk

Goedkope wijn opbergrekken

Een goede wijn is puur genieten. Heerlijk bij het eten of in de avond lekker op de bank. Een goede wijn op voorraad is een must have voor wijnliefhebbers. Voor een mooie voorraad met uw favoriete wijn biedt een mooi wijnrek uitkomst. Met een wijnrek van Buffetnet heeft u alle wijnen bij de hand, een wijnrek biedt daarnaast een luxe uitstraling in de woonkamer kelder of slaapkamer. Een houten of metalen wijnrek is zeer stijlvol in de keuken of woonruimte.

 

Wijn liggend bewaren in een wijnrek

Waarom wijnliefhebbers er voor kiezen om wijn liggend te bewaren is het feit dat de kurk op deze manier nat blijft. Waarom de kurk vochtig moet blijven in een wijnfles? Simpelweg omdat als een kurk droog komt te staan er kans is dat de kurk gaat krimpen en komt er zuurstof bij de wijn waardoor de kwaliteit van het wijn snel achteruit gaat. Alle wijnrekken van Buffetnet zorgen ervoor dat wijn liggend bewaard kan worden waardoor de kurk niet kan uitdrogen. De wijnrekken van Buffetnet hoeft u niet te monteren aan de muur of plafond, u kunt de wijnrekken op de vloer plaatsen waardoor het ook nog een mooi design krijgt.
 | Meer

Volg ons op onze sociaals

Volg ons op onze sociaals

En maak kans op mooie prijzen!