nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Top 4 Keukenmixers

DE BESTE KEUKEN horeca KEUKEMNACHINES en keukenmixers van 2019.Buffetnet weet als geen ander hoe belangrijk het is om in de professionele horeca keuken een goede kwaliteit keukenmixer te hebben. Juist om deze reden heeft Buffenet een top 4 samengesteld met de 4 beste keukenmachines die te krijgen zijn voor de professionele horeca keuken. 

 

  Nr. 4 KitchenAid K45 mixer-keukenrobot 4,28 Liter


Door de directe aandrijving tussen de motor en mixer in combinatie met de motor van 275 Watt ontstaat een krachtige en geluidsarme rotatie die niet snel verloren zal gaan door veelvoudig gebruik. 
Bovendien krijgt u bij aanschaf van deze keukenrobot diverse toebehoren zoals: een RVS kom van 4,28 liter, klopper, deeghaak en een garde. 
nu hebben we het nog nieteens gehad over het uiterlijk van deze keukenmachine. Door de stijlvolle uitstraling van deze kitchenAid keukenmachine is dit o.a. een reden dat deze keukenrobot is opgenomen in onze top 4. 
Het uiterlijk van deze keukenmachine kenmerk zich door de stijlvolle uitstraling  waardoor, in onze top-ranglijst, een goede plaats 4  terecht is.

Nr. 3 :  KITCHENAID K5 PROFESSIONELE KEUKENMIXER WIT 4,8 Liter


Deze robuuste mixer verricht een dusdanige beweging dat alle ingrediënten in de bijhorende 4,8 liter kom volledig met elkaar worden vermengd. Deze door een direct aangedreven motor maakt dat de werking  optimaal is. Deze mixer is uit 100% metaal vervaardigd  waardoor een lange levensduur verzekerd is. Deze populaire mixer wordt  geleverd  compleet met schenkscherm, komdeksels, deeghaak, klopper en de onmisbare RVS garde. Daarnaast zijn diverse opzetstukken verkrijgbaar die Uw machine geschikt kunnen maken voor o.a. pasta te maken, groente te snijden en als worstenvuller. Bij overbelasting is deze mixer voorzien van een resetknop.

 Nr. 2:   KITCHENAID PROFESSIONELE MIXER 6,9 Ltr. kleur: ROOD  500 W

                    

Professionele mixer uitgevoerd in stemmig (kerst)rood met metalen behuizing en krachtige, doch stille betrouwbare motor. Deze zeer betrouwbare mixerkeukenrobot  kan grote hoeveelheden eieren, beslag, deeg en puree  verwerken. De planetaire motorbeweging maakt dat een optimaal mengbereik wordt uitgevoerd. Zoals alle staande mixers van KitschenAid i heeft deze mixer  een directe transmissie, waardoor minder motorvermogen verloren gaat met als resultaat een meest efficiënte, stille keukenmixer. Deze fraai uitgeruste keukenmixer, compleet met schenkscherm heeft een aansluiting voor hulpstukken, zoals  een pasta opzetstuk. Door de komlift komt U makkelijk bij de kom en de bijbehorende accessoires dit zorgt voor een prettige werkwijze tijdens het koken en mixen.
Deze schitterende keukenmixer van KitchenAid wordt geleverd met RVS garde, gecoate klopper en deeghaak, schenkscherm voor de bereiding van diverse andere ingrediënten.

Nr. 1      BUFFALO GL 191  20 Liter.  1100W

 

Deze planetaire Buffalo Mixer is de Topper 1! onder de planeteire mixers  en is daardoor uitermate geschikt voor bakkerijen,scholen en restaurants/kantines. Deze uiterst robuuste keukenmachine bezit  3 snelheden en is voorzien van een klopper, deeghaak en garde (alle  duurzaam uitgevoerd) en is perfect voor het bereiden van deeg, glazuur, mayonaise en puree. Deze fraai uitgevoerde keukenmixer is in het bezit van een fraai uitgevoerde 1100W krachtige motor alsmede een sterke ruskom  waardoor het  verwerken van tegelijkertijd 5 kg meel en 8kg. deeg  totaal geen probleem is. Deze schitterende keukenmixer, met professionele uitstraling is zijn plaats 1 dubbel en dwars  waard! Succes gewenst voor Uw keuze  in deze  Top 4  fraaie keukenmixers  en aarzel niet  nadere informatie
te vragen en/of raadpleeg onze website.
               

 

 

    17-11-2018 00:42     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Van Zwier -  17-11-2018

Mooi geschreven artikel